UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Video Různé Reference
THE BAD PLUS
New York, USA

Sestava (2004):

Reid Anderson - bg
Ethan Iverson - p
David King - ds

BAD PLUS (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Bad Plus8/2001 Fresh Sound
2.These Are The Vistas
produkce: Tchad Blake
11.02.2003Sony
3.Give
produkce: Tchad Blake
09.03.2004Columbia
4.Suspicious Activity?20.09.2005Sony
5.PROG08.05.2007Heads Up
6.For All I Care03.02.2009Head's Up
7.Never Stop19.04.2011
8.Made Possible25.09.2012Entertainment One Music
9.The Bad Plus Joshua Redman
& Joshua Redman
26.05.2015Nonesuch
10.It's Hard26.08.2016Sony Masterworks

Ethan Iverson:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Live at Small's
& Albert Tootie Heath & Ben Street
08.06.2010
2.My Ideal
& Martin Speake
05.10.2010
3.Costumes Are Mandatory
& Lee Konitz & Jorge Rossy & Larry Grenadier
23.07.2013High Note
4.Tootie's Tempo
& Albert Tootie Heath & Ben Street
27.08.2013Sunnyside Communication
5.Philadelphia Beat
& Albert Tootie Heath & Ben Street
03.03.2015Sunnyside Communication
6.The Purity of Turf
& Nasheet Waits & Ron Carter
16.09.2016Criss Cross

Video:

1. Blunt Object: Live in Tokyo - 15.3.2005, Columbia, live

Různé:

Účast na kompilacích:

"The Big Eater" na live kompilaci "Bonnaroo 2004" (5.4.05, Sanctuary)

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20035 64Recenze CDrecenze LP