UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Reference
BELL Maggie
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 12.01.1945 (Glasgow, Skotsko, GB)

Působení:

1969-5/73 Stone The Crows
cca 1981 Midnight Flyer

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Queen Of The Night1/1974 Polydor
2.Suicide Sal1/1975 Polydor
3.Great Rock Sensation1976
4.Crimes Of The Heart1988 Cult
5.Live at the Rainbow, 197409.07.2002Angel Air
6.Live at the Boston USA 197527.05.2003Angel Air
7.Coming on Strong
& Stone The Crows
14.09.2004Recall
8.Best of Maggie Bell: Sound & Vision04.11.2008Angel Air

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Oh My My / As The Years Go Passing By2/1974 Polydor
2.After Midnight / Souvenirs4/1974 Atlantic 97
3.Wishing Well / Comin' On Strong
(v USA)
3/1975 Swan Song
4.Hazell / Night Flighting3/1978 Swan Song37
5.Hold Me / Spring Green
& B.A. Robertson
25.09.1981Swan Song11
6.Goose Bumps / Key To My Heart9/1982 Swan Song
7.Crazy / All I Have To Do Is Dream12/1982 Swan Song
8.Here, There & Everywhere / Put Angels Around You
& Bobby Whitlock
(v USA)
3/1983 Swan Song
9.No Mean City05.05.2008

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1970026.12.197012interview
1972030.12.197220
19742125.05.19749recenze koncertu
19744005.10.19741
19744005.10.197434Caught In The Actrecenze koncertu
19744112.10.197430Caught In The Actrecenze koncertu
1975608.02.197550Albumsrecenze LP
19782815.07.19785News
19782922.07.197851Caught In The Actrecenze koncertu
19792507.07.197926Singlesrecenze SP
1981821.02.198121Albumsrecenze LP
1983529.01.198319Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974002.02.19742News Desk
1974009.02.19742News Desk
1974016.02.19748
1974016.02.197414Albumsrecenze LP
1974011.05.19743News Desk
1974018.05.19742News Desk
1974028.09.197422
1975008.02.19759Thrills
1975008.02.197521Plattersrecenze LP