UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Různé Reference
BECKER Jason
(g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 22.07.1969 (Richmond, California, USA)
BECKER Jason (photo)
 

Působení:

1986-? Cacophony
od 1990 David Lee Roth

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Perpetual Burn1988 Shrapnel/Roadrunner
2.Perspective5/1996 Apolion
3.The Raspberry James11/1999 Shrapnel
4.Believe22.05.2001Warner Bros
5.The Blackberry Jams6/2003 Shrapnel
6.Collection04.11.2009Shrapnel
7.Triumphant Hearts07.12.2018

Různé:

j.h. na LP:

Marty Friedman: Dragon's Kiss (6/88, Shrapnel)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1997906.03.199729Hard & Heavy Masters
19994416.12.199927Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20038 76Recenze CDrecenze LP