UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
B.T. EXPRESS

Sestava

Barbara Joyce - voc
Richard Thompson - g,voc
Louis Risbrook - bg,voc
Terrell Woods - ds
Michael Jones - kb
Bill Risbrook - sax,fl
Dennis Rowe - conga
Carlos Ward - tr

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Do It (Till You're Satisfied)11/1974 Scepter 11
2.Non-Stop8/1975 Roadshow 22
3.Energy To Burn5/1976 CBS
4.Function At The Junction7/1977 EMI
5.Shout It Out6/1978 EMI
6.Old Gold, Future Gold1980
7.19801980
8.Greatest Hits1980
9.Keep It Up1982
10.Greatest Hits Live25.12.2007Sbme Special Mkts

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Do It (Till You're Satisfied)9/1974 Scepter 1
2.Express
(v GB 21.3.75)
1/1975 Roadshow34 4
3.Once You Get It6/1975 Pye
4.Peace Pipe / Give It What You Got
(v GB 12.9.75)
7/1975 Roadshow 31
5.(Do It) 'Til You're Satisfied07.11.1975Pye
6.Close To You1/1976 Roadshow 82
7.Can't Stop Groovin' Now, Wanna Do It Some More
(v GB 25.6.76)
5/1976 EMI 52
8.Shout It Out1/1978 Columbia
9.Give Up The Funk / Does It Feel Good7/1980 Calibre52
10.Express4/1994 67
11.Do It Til You're Satisfied (Joe T Vanelli remixes)16.10.2000Dream Beat
12.Mix The Vibe: Cevin Fisher NYC (New York Resolution) Part 2 EP
(Do It (Till You're Satisfied) ("Unauthorized Mainframe" dub) / Flying To Be Free ("Flying To Be Guitar" dub) / Stick It Up)
& Urban Soul feat. Roland Clark & Super K
17.02.2003King St
13.Lifestyles
(Energy To Burn / You Never Come Closer / The Dap Dip)
& Doris & Sharon Jones & The Dap Kings
05.04.2004Harmless
14.Peace Pipe (Kenny Dope remixes)19.04.2004Plaza
15.Express (Kenny Dope remix)22.06.2004Plaza
16.Soul Party Vol 1
(Bad Weather / I Wouldn't Change A Thing / Have Some Fun / I Wanna Be With You)
& Coke Escovedo & Melissa Manchester & Armenta & Majik
18.02.2008More Groove
17.Does It Feel Good07.07.2011

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19751008.03.197541Albumsrecenze LP
19753820.09.197542Albumsrecenze LP
19754401.11.197545Soul Foodprofil, interview
19763207.08.197633Soul Foodrecenze LP
19764506.11.19763New Singlesrecenze SP
19773130.07.197720Soul/Reggae Albumsrecenze LP
19782601.07.197822Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975022.02.197521Plattersrecenze LP
1975027.09.197517Plattersrecenze LP