UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
BLODWYN PIG
Luton, GB
*  1968

Sestava (1993):

Mick Abrahams - g
Mike Summerland - bg
Graham Walker - ds
David Lennox - kb

Bývalí členové:

Ron Berg (ds, 1968-70); Clive Bunker (ds, 2/74-1974, 1988-?)
Graham Waller (p, cca 1969); Bruce Boardman (kb, 1988-?)
Peter Banks (g, 9-12/70); Larry Wallis (g, 12/70-?)
Jack Lancaster (sax, 1968-?, 2/74-1974); Dick Heckstall-Smith (sax, 1988-?); Bernie Hetherington (sax, 1988-?)
Andy Pyle (bg, 1968-?, 2/74-1974, 1988-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ahead Rings Out8/1969 Island9
2.Getting To This4/1970 Chrysalis8 96
3.All Said And Done? ?
4.Lies (A New Day)
produkce: Mick Abrahams
4/1994 Music For Nations
5.All Tore Down1995 Indigo
6.Pig In The Middle1996 AND
7.The Modern Alchemist
(1970)
1997 Indigo
8.The Full Porky, Live In London 19911998 A New Day
9.The Basement Tapes01.12.1998Gonzo
10.Live At The Lafayette18.03.2003Sanctuary
11.Pigthology2004 Gonzo

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dear Jill / Sweet Caroline5/1969 Island
2.Summer Day / Walk On The Water9/1969 Island
3.Same Old Story / Slow Down23.01.1970Chrysalis

Různé:

rozchod 1970
reunion 2/74
rozchod 1974
reunion 1988

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1970025.04.197026recenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974002.02.19742News Desk
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994428.02.19947Galerie
20073 92Retro