UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
B Eric "Powa"

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Astrolounge Vol 316.07.2001Afro Traxx
2.Astrolounge Vol 4: Cosmic Ubiquity30.07.2001Afro Traxx
3.Freakin (repress)
(repress)
08.04.2002Afro Traxx
4.Contact / Impact ("Revisited" mix & original mix)
presents As Sequence
06.05.2002Afro Traxx
5.The Ultimate Don't Go
& Olivier Loco & Sir Feel
09.12.2002
6.The Trip / The Trap18.10.2004Surprise
7.X-Rated EP
(Kontakt / Oxygen / Impakt / Hydrogen)
& Norman Bates
28.02.2005X-Rated
8.Pulsating Mind Reprise
feat Samy Birnbach
24.10.2005Surprise
9.Facelift / Boca31.07.2006Surprise
10.Facelift / Bocca09.07.2007Surprise