UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.03.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
BACON POPPER

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Free18.05.1998Snap & Shake
2.Free06.07.1998Zyx
3.Free / Funk 200127.07.1998Fire Island
4.Free Remixes07.09.1998Zyx
5.Rejoice In Love (3 mixes)11.01.1999Snap & Shake
6.Free Remixes20.04.1999
7.I Gonna Do / Trip To Italy04.06.2001Magic Power
8.Cafe Del Mar / Free (Smoked mix)
& Groovy 69 & Energy 52
18.10.2004Contrasena
9.New Generation Deejay's EP Vol 1 (Free (Paola Peroni version 2008) / Thinking Of You (Long Island High Tits mix) / Sweet Dreams (Are Made Of This) / Hydrogen)
& Paola Peroni
08.12.2008House Traxx
10.Free: Remix 200924.03.2009Snap & Shake
11.Belgian House Maffia Sampler 15
(Hold That Sucker Down / You Can Call Me Al (DJ Rebel's Baltimore remix) / Free (DJ MNS vs E-Maxx remix) / Aztek Nights)
& Clubzound & Jerome Isma-ae & DJ Rebel & FTW
17.02.2010Belgian House Mafia
12.Rise (Paola Peroni Nu Disco remix, Paola Peroni Nu Disco remix edit, Sammy Love & Vicky Ace remix)25.01.2012Snap & Shake