UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 13.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
B PHREAK

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Bounce / Phuzz Ya'09.12.2002Badaboom
2.Mug Shot14.04.2003Freakaboom
3.Take It Back / Fonky Vibe02.05.2005Carepack
4.Chunk Style22.08.2005Fat!
5.Break Ya Self28.11.2005Splank
6.Get Down / Move Ya Body09.04.2007Mofo
7.Feel The Groove / Let The Rhythm03.09.2007Mofo
8.Sonic Roc17.12.2007Genepool
9.Funkbox28.04.2008Mofo
10.Check Your Mind / Snap Dragon25.08.2008Genepool
11.Dizco Tek / Human01.09.2008Mofo
12.Mustang EP
(Mustang / Crunk / Speaker Phreaker / Warped)
15.04.2009Westway
13.Firecrack04.06.2009Lucky Break