UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
B Stevie

Albová diskografie:

B Stevie (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.City Jungle1980
2.Party Your Body1988 78
3.In My Eyes2/1989 LMR 75
4.Love & Emotion7/1990 LMR 54
5.D.J. Power Trax 31991
6.Healing1992
7.Dream About You28.02.1995Essential Media Mod
8.Funky Melody07.08.1995edel
9.Waitin' For Your Love17.06.1996C.M.E./IRS
10.Finally01.07.1996Ultrapop/edel
11.Healing13.01.1997SMIS/Sony
12.The Best of Megadance Classics02.03.1998
13.Summer Nights25.05.1998Zyx
14.Right Here Right Now16.02.1999
15.Freestyle: Then & Now02.03.1999
16.It's So Good01.05.2000A45 Music/edel
17.The Greatest Hits09.10.2001Empire
18.Greatest Hits03.08.2004V.I. Music
19.Greatest Hits, Vol. 212.10.2004V.I. Music
20.Greatest Hits, Vol. 1-230.11.2004SPG
21.The Hit Collection12.07.2005ZYX Music
22.This Time13.06.2006SPG
23.Freestyle Ballads08.07.2008IMV/Blueline
24.Spring Love: Greatest Hits14.10.2008Cleopatra
25.Terminator30.06.2009Eyecon
26.Best of Stevie B: Mega Dance Classic / Love Songs15.05.2012Thump
27.Remix Collection26.08.2016Essential Media Group
28.Promise to Share26.08.2016Essential Media Mod

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dreamin' Of Love4/1988 80
2.Spring Love (Come Back To Me)7/1988 LMR 43
3.I Wanna Be The One1/1989 LMR 32
4.In My Eyes5/1989 LMR 37
5.Girl I'm Searching For You9/1989 56
6.Love Me For Life1/1990 LMR 29
7.Love and Emotion6/1990 LMR/RCA 15
8.The Stevie B. Megamix7/1990
9.Because I Love (The Postman Song)9/1990 LMR/RCA4 1
10.I'll Be By Your Side1/1991 LMR/RCA 12
11.Forever More10/1991 96
12.Dream About You / Funky Melody2/1995 Emporia West 29
13.Summer Nights13.04.1998Zyx
14.Megamix Vol. 206.07.1998Zyx
15.Dream Girl
& MCSC
05.10.1998Zyx
16.If You Leave Me Now16.02.1999
17.You Are The One17.04.2000A45/edel
18.Megafreestylemix / Young Girl31.07.2000A45/edel
19.I Need You Running Back16.10.2000Sony Music
20.The Experience EP
(Be Careful / The Bottom Line)
& Pete Stafford
14.05.2001white label
21.You & Me / Make The Miracle / I Want U / Party Jam
& Project Bass
29.10.2001Dinky
22.Just One Kiss / The Music's Pumpin / Free Your Mind / Break It Down
& Project Bass
24.06.2002Dinky
23.I'm Gonna Get Ya21.02.2005Stompin'
24.Dream 2 Me28.03.2005Youth Club
25.Hard Floor / Burn
& Klubfiller
07.08.2006Tuff Traxx
26.Boy Toy29.04.2009Macola Classics
27.The Link Up EP
(Get So Blue / Phoenix Rising / Ohh Baby / When I See You)
& Doug Gomez
03.03.2014124