UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
BABICZ Robert

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Momente08.03.1999Mille Plateaux/EFA
2.Desert03.07.2000Mille Plateaux/EFA
3.A Cheerful Temper28.05.2007Systematic
4.Immortal Changes23.02.2010Systematic
5.The Owl & The Butterfly23.07.2013Systematic
6.Sonntag20.08.2013Systematic

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Look / Lips / Loverboy / Under14.02.2005Suga
2.Battlestar / Phonecall / Phonecall (dub)27.06.2005Punkt
3.Organic Boogie / Weekend10.10.2005Treibstoff
4.Mister Head / Sonntag07.11.2005K2/Kompakt
5.Prism / Rock / Prism (Whighnomy's Und Robag Wruhmes Prism Agga Knakk Nachworkk)12.12.2005Audiomatique
6.My Blue Car13.03.2006Barbarella
7.The Cloudpainter EP
(Little Moon / The Cloudpainter / Cristal Garden)
13.03.2006Out Of Orbit
8.Markatech / Sleeping Beauty05.06.2006Audiomatique
9.Star (re-work)26.06.2006Barbarella
10.Crystal Castle / Neoreplicator / Liquid Titan28.05.2007Systematic
11.Losing Memories / Milo's Groove / Warsaw25.06.2007Systematic
12.Imperial Star / Tarja's Dream23.07.2007Systematic
13.Pingpong In Moonlight / Hope24.09.2007Audiomatique
14.10 Years Treibstoff Part 3 / 3 (Silverlining / Dreams Will Save Us / A Night In Melbourne)
& Falko Brocksieper & Sarah Goldfarb
19.11.2007Treibstoff
15.Chrystal Castle (Marco Resmann remix, Innerspace Babicz dub, Ripperton remix)26.11.2007Systematic
16.Dark Flower / Spiral Boogie / Dark Flower (Joris Voorn remix)
feat Joris Voorn
21.04.2008Audiomatique
17.Audiomatique Vol 2.1
(Streethorn / White Storm / Red Light Of Dawn / Rainy Sunny)
& Joel Mull & Mikael Jonasson & The Viewers
05.05.2008Audiomatique
18.Afterhourbasar / Nuda26.05.2008Wir
19.Basic02.06.2008Tanzbar
20.Procast / Buffer Expander25.08.2008Session Deluxe
21.Purple Dance / Zero / Aural (dub)13.10.2008Treibstoff
22.White Series / Engage03.11.2008Circle
23.Mechanic Side Of Nature Part 2 of 4
(Galaxy Border / Lost In Tokyo / Stun Drums (Hiptro mix) / Roach / Roachclip)
& Noise Artistry & Onionz & Ralph Sliwinski
12.02.2009Circle
24.Salsa Roja
& Martin Eyerer
06.04.2009Kickboxer
25.Astor12.11.2009Systematic
26.Remember / Storm Lunch
vs Rob Acid
25.05.2010Treibstoff
27.Remote Kiss / The Sun / Simple Feeling22.07.2010Babiczstyle
28.The Feeling EP
(The Feeling / Warm Rain / Don't Give Up)
02.10.2010Babiczstyle
29.Bedrock 12 Vinyl 2 / 3 (Welcome To The 90's / Involve / Spikes)
& Alan Fitzpatrick & King Unique
20.10.2010Bedrock
30.Pink Trees / Percofonik10.12.2010Bedrock
31.Nono
& Dr Motte
24.01.2011Praxxiz
32.Nektar / Darkroom16.06.2011Babiczstyle
33.Structures Two Vinyl 2 / 3 EP
(Two Colours / Come On / Follow / Tiger Forest (Ryan Davis rework))
& Tom Hades & Paneoh & Maetrik & Dibby Dougherty & David Young
06.07.2011Bedrock
34.Cyber Love EP
(Red Valve / Streets Of Bensberg / Cyberlove)
16.02.2012Systematic
35.Bedrock 14 Vinyl 1 / 3 EP
(The Judgement / Eastside / Fakes & Bullshit / Quarry Bank (Stelios Vassiloudis remix))
& Quivver & Jemmy & Christian Smith
04.10.2012Bedrock
36.Sonntag20.06.2013Systematic
37.One Dip Dip / Born2be
& Dr Motte
28.04.2014Praxxiz
38.John Digweed Live In Miami Vinyl 3/5 EP
(Rhythm Acupuncture (Martin Buttrich remix) / Gemini (System Of Survival remix) / Don't Touch The Alarm (Booka Shade remix) / Ange Solitaire (Lutzenkirchen dub mix))
& TG & Safety Scissors & Hot Since 82
11.06.2014Bedrock