UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
BABE RUTH
Hatfield, GB
*  1971

Sestava

Ellie Hope - voc
Bernie Marsden - g
Ray Knott - bg
Steve Gurl - kb
Ed Spevock - ds

Bývalí členové:

Janita Haan (voc, cca 1974-2/76)
Alan Shacklock (g,voc, cca 1973-74)
Dave Hewitt (bg, cca 1974-1976)
Chris Holmes (kb, cca 7/73-1974)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.First Base1972 Harvest
2.Amar Caballero3/1974 Harvest
3.Babe Ruth07.02.1975Harvest
4.Stealin' Home14.11.1975Capitol
5.Kid's Stuff30.04.1976Capitol
6.Best Of Babe Ruth18.11.1977EMI
7.Live Line Ups 1971/19761978
8.Que Pasa19.06.2009Revolver

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Elusive / Say No More1971 Capitol
2.Rupert's Magic Feather / Flood1971 Decca
3.Wells Fargo / For A Few Dollars More1972 Harvest
4.Ain't That Living / We Are Holding On30.03.1973Harvest
5.If Heaven's On Beauty's Side / Doctor Love14.06.1974Harvest
6.Isn't That So19.07.1974
7.Wells Fargo / Mexican25.10.1974Harvest
8.Private Number / Somebody's Nobody24.01.1975Harvest
9.Elusive16.04.1976Capitol
10.The Duchess Of New Orleans / The Jack O Lantern / Tyrquoise1976 Harvest
11.Catch A Groove / The Mexican
& Juice
20.11.2000Alpha Omega
12.The Mexican (Deekline & Tim Healey mix, JFB & Ed Solo mix)
& Deekline & Tim Healey
28.01.2010Hot Cakes

Různé:

původně Shacklock

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19742522.06.197417New Pop Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973001.09.197321
1974007.12.19742News Desk
1975018.01.19752News Desk - Recording News
1975019.04.197539On The Townrecenze koncertu
1975027.12.197517Plattersrecenze LP
1976005.06.197616Plattersrecenze LP
1976005.06.197635On The Townrecenze koncertu