UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
B Jay

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hustle Don't Stop
& Skor Dawg
24.11.2009Loctown

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.HA28 / Killer Moon10.05.199937 Gods
2.Go / Rock It12.06.2000Neuro
3.Hypnotica / Enjoy It While U Can
& Eufex
21.08.2000Kaktai
4.Free Your Mind
vs Nick Lunn
27.11.2000Pump
5.Movin Bass / Drop Da Beat!
& Nish
18.12.2000Neuro
6.Atonality / Dynamite
& Eufex
15.01.2001Aztec
7.The Energy / Dark Nite02.07.2001Neuro
8.Twister / Love Devotion
& Eufex
13.08.2001
9.Vacuum Packed
& Eufex
24.09.2001Pump
10.Shake You Up
& Parliament Djs
12.11.2001Ravage
11.Go (Stormtrax remix & Max Hall remix)19.11.2001Neuro
12.Crack The Funk29.04.2002Hard Trax
13.Focus On The Beat / Flashback19.08.2002Bulletproof Limited
14.Funk Baby / Blue 5914.10.2002Bulletproof Limited
15.Throw Your Hands Up / Eat Pink21.10.2002Audio Rehab
16.Body Shaker EP
(Ain't No Way / Screamer)
& Gaz James
16.12.2002Hard Trax
17.Twoc / Evolution20.01.2003Hard Trax
18.Reach / Freak
vs Jay Birch
27.01.2003Kabooom!
19.Back To The Future / Vacuum Packed
& Digital Kid & DJ Lusty & Eufex
23.04.2007Deprivation Funk
20.Vacuum Packed (Justin Bourne & Dynamic Intervention remix, Michael Dow remix, Digital Kid remix)
& Eufex
27.08.2007Deprivation
21.K Tel / Now Get It / Vacuum Packed (Grady G remix)
& JP & Jukesy & Steve Maynard & Eufex
28.01.2008Deprivation
22.Desire
& Sandra Wagner
22.09.2010Breeze