UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
THE ARTWOODS
GB
*  ?+  1967

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Artwoods1964
2.Art Gallery1965 Decca
3.Jazz In Jeans1966
4.100 Oxford Street1983
5.Steady Gettin' It: The Complete Recordings 1964-67
(3CD)
31.07.2014RPM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Take What I Want / I'm Looking For The Saxophonist Doubling French Horn Wearing Size 37 Boots29.04.1966Decca
2.I Feel Good12.08.1966Decca

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1966029.04.19664Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200612 83Vrakovištěrecenze LP