UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky
DIE ÄRZTE
Německo
*  1982

Sestava (2012):

Farin Urlaub - g
Bela B - ds
Rodrigo Gonzales - g

ÄRZTE (photo)
 

Bývalí členové:

Hans "Sahnie" Runge (1982-86); Hagen Liebing (1986-88)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Uns geht's prima...
(mini LP)
01.05.1984Vielklang Musikproduktion
2.Im Schatten der Ärzte1985 CBS
3.Die Ärzte1986 CBS
4.Ist das alles? (13 Höhepunkte mit den Ärzten)11.09.1987CBS
5.Ab 18
(mini LP)
21.10.1987CBS
6.Das ist nicht die ganze Wahrheit...07.08.1988CBS
7.Live - Nach uns die Sintflut
(2CD)
27.10.1988CBS
8.Die Ärzte früher! Der Ausverkauf geht weiter!13.02.1989Vielklang
9.Die Bestie in Menschengestalt04.10.1993Metronome
10.Das Beste von kurz nach früher bis jetze
(2CD)
26.08.1994Columbia
11.Planet Punk15.09.1995Metronome
12.Le Frisur27.05.1996Metronome
13.1325.05.1998Hot Action/Motor
14.Wir wollen nur Deine Seele22.11.1999Hot Action
15.Spielen Kiss1/2000
16.Runter mit den Spendierhosen, Unsichtbarer!23.10.2000Hot Action/Universal
17.5, 6, 7, 8 - Bullenstaat!07.03.2001Hot Action
18.Rock'n'Roll Übermensch
(mini CD)
07.05.2001Hot Action
19.Unplugged Rock'n'Roll Realschule04.11.2002Hot Action
20.Geräusch
(2CD)
29.09.2003Hot Action
21.Devil10/2005
22.Bäst Of Die Ärzte10/2006
23.Jazz ist anders11/2007
24.Erscheint13.04.2012
25.Auch4/2012
26.Die Nacht der Dämonen - Live9/2013 3CD
27.They've Given Me Schrott! - Die Outtakes2/2019

Farin Urlaub:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Liebe macht blind
& The Busters
26.06.2000Dogsteady/SPV
2.Endlich Urlaub22.10.2001Völker hört die Tonträger
3.Am Ende der Sonne3/2005
4.Livealbum Of Death2/2006
5.Die Wahrheit übers Lügen
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
11/2008
6.Faszination Weltraum
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
17.10.2014Universal
7.Danger!
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
9/2015
8.Berliner Schule10/2017

Bela B:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bingo5/2006
2.Code B10/2009
3.Bye
& Smokestack Lightnin'
4/2014
4.Bastard
& Peta Devlin & Smokestack Lightnin'
2/2017

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Zu schön um wahr zu sein1983 Schnick-Schnack-Tonträger
2.Debil1984 CBS
3.Paul1984 CBS
4.Zu spät1985 CBS
5.Original Ärztesoundtrack zum Film Richy Guitar EP1985 CBS
6.Wegen dir1985 CBS
7.Du willst mich küssen1986 CBS
8.Für immer1986 CBS
9.Ist das alles?1986 CBS
10.Geh'n wie ein Ägypter14.05.1987CBS
11.2 000 Madchen20.09.1987CBS
12.Radio Brennt08.01.1988CBS
13.Ich ess' Blumen25.03.1988CBS
14.Westerland08.04.1988CBS
15.Der Ritt auf dem Schmetterling (instrumental)27.10.1988CBS
16.Die Ärzte (Amiga Quartett) EP1989 Amiga
17.Zu spät... (live)2/1989 CBS
18.Teenager Liebe (unecht)01.03.1989Vielklang
19.Bitte Bitte28.04.1989CBS
20.Schrei nach Liebe10.09.1993Metronome Musik
21.Mach die Augen zu15.11.1993Metronome Musik
22.Friedenspanzer18.03.1994Metronome Musik
23.Quark19.08.1994Metronome Musik
24.Rod Loves You1995 Metronome Musik
25.1,2,3,4 - Bullenstaat!1995 Metronome Musik
26.Ein Song namens Schunder8/1995 Metronome Musik
27.Hurra12/1995 Metronome Musik
28.3-Tage-Bart20.05.1996Metronome
29.Mein Baby war beim Frisör02.09.1996Metronome
30.Mach die Augen zu
& Terrorgruppe
11.11.1996Metronome
31.Rockgiganten vs. Strassenköter22.11.1996Gringo
32.Männer sind Schweine06.04.1998Hot Action/Motor
33.Ein Schwein namens Manner4/1998
34.Goldenes Handwerk31.08.1998Hot Action/Motor
35.1/2 Lovesong09.11.1998Hot Action/Motor
36.Rebell04.06.1999Hot Action
37.Elke Live11/1999 Schnick-Schnack-Tonträger
38.Satanische Pferde16.03.2000Hot Action
39.Wie es geht21.08.2000Hot Action/Motor Music
40.Manchmal haben Frauen...10.11.2000Hot Action
41.Yoko Ono05.03.2001Hot Action
42.Rock'n'Roll Übermensch5/2001
43.Komm zurück / Die Banane25.11.2002Hot Action
44.Unrockbar15.09.2003Hot Action
45.Dinge von Denen24.11.2003Hot Action
46.Nichts in der Welt13.04.2004Hot Action
47.Deine Schuld12.07.2004Hot Action
48.Die klügsten Männer der Welt22.11.2004Hot Action
49.Junge10/2007
50.Lied von Scheitern1/2008
51.Lasse redn4/2008
52.Himmelblauperfektbreit12/2009
53.Zeidverschwaendung3/2012
54.M & F5/2012
55.Ist das noch Punkrock11/2012
56.Junge2/2013
57.Waldspaziergang mit Folgen3/2013
58.Schrei nach Liebe8/2015

Bela B:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Leave
& Lula
14.02.2000east west
2.Chocolate For The Tears
& Diana Lemonbaby
08.05.2000east west
3.Candy
& Killer Barbies
10/2002
4.Tag mit Schutzumschlag4/2006
5.1... 2... 3...
feat. Charlotte Roche
7/2006
6.Gitarre Runter8/2007
7.Hölle
& K.I.Z.
6/2008
8.Altes arschloch Liebe9/2009
9.Schwarz / Weiss
& Marcel Eger
11/2009
10.Abserviert
& Smokestack Lightnin'
3/2014

Farin Urlaub:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Glücklich / Der Papst / Wo ist das Problem?10.09.2001
2.Sumisu / Stein des Anstosses / Buch zum lesen12.11.2001
3.OK / Saudade / Petze04.02.2002
4.Phanomenal Egal / Pudelsong / Jeden Tag kuscheln06.05.2002
5.Dusche / Alle Fragen dieser Welt / Klasse07.03.2005
6.Porzellan / Atras / Xenokratie06.06.2005
7.Sonne9/2005
8.Zehn
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
1/2006
9.Nichimgriff
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
10/2008
10.Niemals
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
1/2009
11.Kreig
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
5/2009
12.Zu heiss
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
6/2009
13.Herz? Verloren
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
9/2014
14.AWG
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
11/2014
15.Idisco
vydáno pod jménem: Farin Urlaub Racing Team
4/2015

WWW Linky:

http://www..bademeister.com
http://dieaerzte.at/