UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
THE AMBOY DUKES
Detroit, Michigan, USA
*  1967+  1975

Sestava (1975):

Andy Jezowski - voc
Ted Nugent - g,voc
Rob Grange - bg
Atrocious Theodolious - kb
Vic Mastrianni - ds

AMBOY DUKES (photo)
 

Bývalí členové:

John Drake (voc, 1967-68); Rusty Day (voc, 1968-69)
Steve Farmer (g, 1967-68)
Bill White (bg, 1967-68); Greg Arama (bg, 1968-70)
Rick Lober (kb, 1967-68); Andy Solomon (kb, 1968-71); Gabriel Magno (kb, 1973-74)
David Palmer (ds, 1967-70); KJ Knight (ds, 1970-71)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Amboy Dukes1/1968 Mainstream
2.Journey To The Centre Of The Mind5/1968 Mainstream 74
3.Migration1969 Mainstream
4.Marriage On The Rocks / Rock Bottom3/1970 Polydor
5.Survival Of The Fittest - Live At Detroit3/1971 Polydor
6.Call Of The Wild3/1974 Discreet
7.Tooth, Fang And Claw1974 Discreet
8.Dr. Slingshot1974 Mainstream
9.Journeys And Migrations
(2LP)
4/1975 Mainstream
10.The Best Of The Dukes1984
11.Loaded for Bear: Best of Ted Nugent & Amboy Dukes22.06.1999

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Let's Go Get Stoned / It's Not True1967 Fontana
2.Baby Please Don't Go / Psalms Of Aftermath2/1968 Mainstream 106
3.Journey To The Center Of The Mind / Mississippi Murderer6/1968 Mainstream 16
4.Scottish Tea / You Talk Sunshine, I Breathe Fire10/1968 Mainstream 114
5.Prodigal Son / Good Natured Emma1969 Mainstream
6.Migration / Flight Of The Birds1969 Mainstream
7.Sweet Revenge / Ain't It The Truth6/1974 Discreet

Různé:

1967-70 The Amboy Dukes
1970-71 Ted Nugent & The Amboy Dukes
rozchod 1971
reunion 1973
1973-75 Ted Nugent's Amboy Dukes
reunion 4/2009

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19885 7
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19752812.07.197554Caught In The Actrecenze koncertu
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975003.05.197515Plattersrecenze LP
1975008.11.197533Information City