UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
18 WHEELER
Glasgow, Skotsko, GB

Sestava

Sean Jackson - voc,g
David Keenan - g
Alan Hake - bg
Neil Holliday - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Twin Action25.07.1994Creation
2.Formanka15.05.1995Creation
3.Year Zero10.03.1997Creation

Sean Jackson:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Slots30.08.2011

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Nature Girl16.09.1993August
2.Suncrush
(Yer Eyes / Falling Out Of Love / Some Things Last A Long Time)
29.11.1993August
3.Kum Back09.05.1994Creation
4.Revealer / Huggy Bear / I Won't Let You Down / Suncrush04.07.1994Creation
5.Boddha17.04.1995Creation
6.Steel Guitars26.06.1995Creation
7.The Hours And The Times05.08.1996Creation
8.Crabs / Eyes On Stalks Mix23.09.1996Creation
9.Prozac Beats
CD + Tash / Fuck Easy Listening
25.11.1996Creation
10.Stay03.03.1997Creation59
11.Grease / The Ballad Of Paul Verlaine14.04.1997Creation
12.The Hours And The Times09.06.1997Creation

Různé:

Sean Jackson:

j.h. na LP:

Sice Rowbottom: First Fruit (5/96)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971227.03.199726Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19933925.09.199320Liverecenze koncertu
19935118.12.19937Advance
19941516.04.199435Singlesrecenze SP
19942204.06.199423Liverecenze koncertu
19942418.06.199416Live - 10 Years Of Creationrecenze koncertu
19943106.08.199434Albumsrecenze LP
19951622.04.199532recenze SP
19952127.05.199536Albumsrecenze LP
19952203.06.199517Liverecenze koncertu
19952601.07.199536Singlesrecenze SP
19963103.08.19965News
19963210.08.199621interview
19963210.08.199653Singlesrecenze SP
19963821.09.199654Singlesrecenze SP
19964112.10.199636Live!recenze koncertu
19964616.11.19965News
1997901.03.19974News
1997901.03.199752Albumsrecenze LP
19971008.03.199734interview
19971115.03.199753Singlesrecenze SP
19971619.04.199736Liverecenze koncertu
19973026.07.199734festival Phoenix '97recenze koncertu
19973820.09.199740Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951220.06.199528Recenzerecenze LP
19976 113Recenze - Atdrecenze LP