UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
VIBERT Luke

Působení:

VIBERT Luke (photo)
 
cca 1994-cca 2/96 Wagon Christ
cca 1995-cca 2/96 Plug
cca 2007 The Ace Of Clubs

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Big Soup07.07.1997Mo' Wax
2.Stop The Panic
& Bj Cole
31.01.2000Cooking Vinyl
3.Yoseph13.10.2003Warp
4.Kerrier District26.01.2004Rephlex
5.Lover's Acid19.04.2005Planet Mu
6.Chicago, Detroit, Redruth14.08.2007Planet Mu
7.Moog Acid
& Jean-Jacques Perrey
03.09.2007Lo
8.Rodulate
& Jeremy Simmonds
24.06.2008Rephlex
9.We Hear You07.08.2009Planet Mu
10.Ridmik04.04.2014Hypercolour
11.Bizarster16.10.2015Planet Mu

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.A Polished Solid8/1995 Mo' Wax138
2.The Taut And Tame
& Tortoise
28.10.1996City Slang
3.Do Unto Others09.06.1997Mo'Wax
4.Drum'n'Bass'n'Steel / Tom'n'Us / Party Animal
& Bj Cole
01.11.1999Law & Auder
5.95-99 EP
(Flyover / Pricktat / Funky Acid Stuff / Analord)
22.05.2000Planet Mu
6.Spring Collection EP
(Aahfternoon / Swing Lite Alright (Metrophonics remix) / Party Animal (Mr Scruff remix))
& BJ Cole
10.07.2000Cooking Vinyl
7.Homewerk / Acid 2000 / Cash'n'Carry Acid / Come On Chaos22.04.2002Planet Mu
8.Synthax / I Love Acid08.09.2003Warp
9.A Polished Solid / Radart / Frogs Belly
(repress)
22.11.2004Mo Wax
10.Lovers Acid / Orch Garage / Dirty Fucker / Gwithian14.03.2005Planet Mu
11.Moog Acid
& Jean Jacques Perrey
26.06.2006LoEB
12.Kerrier District 2 EP
(122 BPM / 115 BPM / 110 BPM / 116 BPM / 127 BPM / Ceephax Remix)
31.07.2006Rephlex
13.030303 Part 2
(Compartment Breasts / Prelude In 303 Major / Lost In The Ghetto / Other (Acid Reflux mix) / Marliesje)
& Ceephax Acid Crew & Legowelt & Mr 76ix & Kettel
02.04.2007Marguerita
14.Mate Tron / Asheed / Meatabix / Salacid23.07.2007Planet Mu
15.Rhythm EP One
(Sparky Is A Retard / Rhythm / Eleventy One / Harmonica Sellers)
01.12.2008Sound Of Speed
16.Rhythm EP Two
(Wow! It's Now! / Concertina Turner / Keep Calm & Carry On / A Fine Line)
01.12.2008Sound Of Speed
17.Rhythm EP Three
(Registrarse / James Bond In A Jimmy Hat / So On & So Forth / Croak Flaps)
09.05.2009Sound Of Speed
18.Sound Of Speed Circles Vol 1
(Two In One / Fuchskaffe / Majacid)
& Lee Jones
28.01.2010Sound Of Speed
19.Halloween Part 1 EP
(Halloween / Jack U Whole / Jack U Whole (Space Dimension Controller 1988 Vibe mix))
11.11.2014Hypercolour
20.Halloween Part 2 EP
(Istrain / Halloween (Tom Demac remix) / Stabs Of Regret (FaltyDL remix))
10.12.2014Hypercolour
21.Africable / Kulira / No Resistance
& With You. & Clap! Clap!
08.07.2016Beating Heart

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972628.06.199727Orbit - Stone Freerecenze SP
19972705.07.199750Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199712 110Recenze - Atdrecenze LP
20002 85
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20004 85Nová albarecenze LP