UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
DR OCTAGON

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Dr. Octagonecologyst06.05.1996Geffen
2.Ecologyst13.05.1996Mo'Wax
3.Instrumentalyst: Octagon Beats09.12.1996Mo'Wax
4.The Return Of Dr Octagon23.10.2006Buttercuts
5.Dr. Octagon14.10.2014Geffen
6.Moosebumps: An Exploration Into Modern Day Horripilation4/2018 Caroline

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Earth People3/1996 Bulk
2.Blue Flowers12.08.1996Mo'Wax66
Blue Flowers (The Automator, DJ Crystl, Photek, DJ Hype mixes)26.08.1996Mo'Wax
Blue Flowers (Photek, Hype mixes)23.09.1996Mo'Wax
3.300009.12.1996Mo'Wax
4.Blue Flowers
(reissue)
20.11.200075 Ark
5.Gorilla (Kid Loco remix)17.07.2006Warm Music
6.Trees04.12.2006Buttercuts
7.The Return Of Dr Octagon - The Decipher Remix Series (Track 1 (Mike Realm's Octagynaemix) / Al Green (The Gray Kid's Al Greazy mix) / Ants (Her Space Holiday's The Money Fight Fire remix) / A Gorilla Driving A Pick Up Truck (Rob Sonic Road Rage remix) / Aliens (Hearing Aid remix by Cassettes Won't Listen))17.09.2007
8.Droppin' Bagels03.11.2014Funky Ass

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962125.05.199651Albumsrecenze LP
19963407.09.199645Singlesrecenze SP
19964907.12.199621Stone Freerecenze SP
1997104.01.199721Orbitprofil
19972705.07.19976News