UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. června 2019          Celkem: 353 987 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.06.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Různé Reference
BLUNSTONE Colin
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 24.06.1945 (Hatfield, GB)
BLUNSTONE Colin (photo)
 

Působení:

1963-68 The Zombies
1968 Neil MacArthur
1984 Keats
1990-? The Zombies
11/97 The Zombies
cca 4/01-cca 8/15 The Zombies

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.One Year26.11.1971Epic
2.Enismore11/1972 Epic
3.Let's Keep The Curtains Closed Today1/1974 Epic
4.The Journey08.03.1974Epic
5.Planes18.02.1977Epic
6.Never Even Thought1978
7.Late Nights In Soho1979
8.I Don't Believe In Miracles1982
9.The Light Inside29.06.1998Mystic/EFA
10.Out Of The Shadows25.03.2003Koch
11.Echo Bridge09.03.2004Big Beat
12.Live at the Bloomsbury Theatre, London
& Rod Argent
03.04.2007Rhino
13.The Ghost Of You And Me09.03.2009
14.Original Album Classics03.08.2010Sony
15.Best of Colin Blunstone08.09.2010Camden International
16.On The Air Tonight11/2012 Go!
17.Collected16.09.2014Universal

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.She's Not There
vydáno pod jménem: Neil MacArthur
12/1968 34
2.Say You Don't Mind04.02.1972Epic15
3.I Don't Believe In Miracles11/1972 Epic31
4.How Could We Dare To Be Wrong19.01.1973Epic45
5.Andorra3/1973
6.I Want Some More6/1973
7.Wonderful / Beginning14.09.1973Epic
8.It's Magical31.05.1974Epic
9.When You Close Your Eyes / Good Guys Always Win1976 Epic
10.Planes05.11.1976Epic
11.Beautiful You25.02.1977Epic
12.What Becomes Of The Broken-Hearted
& Dave Stewart
19.12.1980Broken11
13.Tracks Of My Tears5/1982 60
14.Touch6/1983
15.Sanctuary
& Rod Argent
1/2002

Různé:

j.h. na LP:

Alan Parsons Project: Pyramid (1978, Arista)
Alan Parsons Project: Eye In The Sky (1982, Arista)
Alan Parsons Project: Vulture Culture (1984, Arista)
Alan Parsons Project: Ammonia Avenue (1984, Arista)
Emile Haynie: We Fall (24.2.15, Interscope)

j.h. na SP:
Dave Stewart: What Becomes Of The Broken-Hearted (19.12.80, Broken)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972030.12.197220
19742522.06.197417New Pop Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972002.09.19723NME News
1972018.11.197214Albumsrecenze LP
1972018.11.197236Interviewinterview
1972025.11.197238Front Line Reviewsrecenze koncertu
1973013.01.197315News Extra
1973002.06.197323Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973009.06.197330This Is America
1973001.09.19733News Desk
1973008.09.197337Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973020.10.197342
1974016.02.19743News Desk
1974002.03.19743News Desk
1974004.05.19742News Desk - Record News
1976009.10.197638Information City